She did it again!

Halloj där, Sötisar!

Rubriken hade visst kunnat vara en textrad ur Brittans oops I did it again, men det är inte det jag syftar på utan på goa Malin aka Göteborgsmamman som driver Eventolution . Malin anordnade ett minst lika mysigt och drömmigt event igår kväll som det i somras på Systrarna på Näset. Mer om det eventet kan ni läsa här så förstår ni vad jag menar 🙂

Som ni säkert tidigare sett, fick vi inbjudna influencers en inbjudan om event på hemlig ort. Vi fick instruktioner om att samlas utanför Nils Ericsonterminalen i Göteborg kl 18:00 igår. Sagt och gjort. Ett härligt gäng inväntade Malin som kom och visade oss till bilarna med chaufförerna som skulle ta oss till den hemliga destinationen.

Målet var Jonsereds fabriker och One cakes cafe och tårtbakeri. Där välkomnades vi med bubbel, ljuv pianomusik och härligt mingel och en liten presentation av personerna bakom One Cake och Kitchen wiz

Kärt återseende av fina influencerkollegor; Evelina, Annika, Desirée & jag.
På väg in i One cakes härliga lokal….
Men hur drömmigt, liksom?! Som en saga i rosa!
Och dukningen, bara vill kopiera rakt av och duka så fint härhemma.
Den goda middagen från Kitchenwiz Asiatisk sauterad kyckling med ris & grönsaker.
Till dessert fick vi smakprov från One cakes smarriga tårtsortiment, hade på riktigt svårt att bestämma mig för vilken som var godast, alla tre var lika goda!

Grundarna av One CAKE och Kitchenwiz berättade mer om sina verksamheter och jag blev så impad av deras driv och inte ge upp det man tror på, trots Corona-tider.

Det var ett supertrevligt och välarrangerat event och så mysigt att man fick tid att tjöta loss med de andra gästerna! Innan vi sa adjö fick vi trevliga goodiebags med smarriga smakprov från kvällen och lite annat smått & gott! Nyfikna på vad det var i?! Isåfall kan jag visa i ett senare inlägg.

Ett bamsetack till Malin och Eventolution One cake Kitchenwiz för ett fantastiskt trevligt event!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: