Hej då, semester!

Hej finisar!

Ni kanske tror att bloggen är nedlagd & begraven, men så är inte fallet! Jag trodde i min enfald att jag skulle blogga mer under semestern, men tji fick jag! Dagarna gick och bloggandet uteblev, men nu har jag börjat jobba igen och ger bloggen ett ärligt försök till, eller om man kanske ska kalla det nystart. Semestern är över för detta året och nu i höst väntar lite förändringar. Jag ska gå ner i tid på jobbet och börja plugga på helfart på distans. Kursen jag ska läsa heter socialt arbete och är på 30 högskolepoäng. Det är bland annat denna jag behöver för att vara behörig till diakonutbildningen i Svenska kyrkan, vilket är en dröm jag har att få läsa och sedan verka som diakon.

Förutom heltidsplugg och halvtidsjobb så händer en hel del annat i vår familj. Mer om det lite senare. Något som händer mer snart, snarare redan nästa vecka är att undertecknad fyller jämt! Något jag skjutit framför mig och förnekat alltför länge att jag faktiskt fyller 40!? Fyllde jag inte 35 nyss?! Pga Corona blir det ingen fest eller så utan lite firande under helgen med god middag hemma med min älskade lilla familj och Coronavänligt utomhusfirande på altanen med mina föräldrar, svärföräldrar och svåger med familj. Blir nog bra hursomhelst!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: