DRÖMMIGT event

Hej raringar!

Igår gick äntligen det mysiga eventet hos systrarna på Näset av stapeln Proffsiga Malin som driver Eventolution arrangerade denna härliga kväll ihop med Systrarna på Näset. Ni som följer mig på Insta har säkerligen sett ett flertal bilder från denna drömmiga kväll i mina stories, men nu tänkte jag berätta vad som egentligen hände under kvällen…

Underbar bild tagen av proffsiga Therese ( Lex & Logan)

När vi kom blev vi varmt välkomnade med ett glas bubbel i handeln och goda tilltugg. I trädgården stod flera klädstänger med alla söta barnkläder från Maxomorra och Meyaday . Även om mina barn inte riktigt är målgruppen för deras plagg i och med att de börjar bli lite för stora för plaggen, så blev det lite nostalgi då printet, stilen och färgerna påminde så om Me&i som jag storshoppade åt mina barn när de var små.

Vackra och goaste Malin som driver Eventolution som bjöd in oss till denna härliga kväll, fotad av Therese ( Lex & Logan)

Förutom dessa underbara barnkläder var även Camilla som driver härliga My garden home på plats för att visa oss hur man binder ljuvliga blomsterbuketter, vi fick även binda vår egna vackra bukett att ta med hem. Jag älskar ju vackra blommor så det var både givande och inspirerande att få verkligen få testa sig fram och binda sin egna bukett.

Fina Desirée & jag.
Therese & Maja, två fina jag fått äran att stifta bekantskap med.

Efter mingel och blomsterbindning var det dags att slå oss ner vid de underbart dukade borden med vackraste porslinen och glasen från Cervera och avnjuta en ljuvligt somrig middag bestående av paj, sallader, såser, färskpotatis och god kyckling och fläskfilé . Kolla in den underbara dukningen:

Jag blev galet sugen på att ställa till med ett riktigt sommarkalas, egentligen hade jag ju haft anledning till det, då jag fyller jämt nästa månad, men med tanke på Corona så blir det nog att skjuta på det ett år framåt.

Efter maten blev det kaffe och tårta som Malin bakat. Jag överdriver inte när jag säger att det var en av de absolut godaste tårtorna jag smakat! Så god!

Efter fikan var fick vi finfina goodiebags ( visar er i ett senare inlägg)& fortsatte kvällen med lite shopping, vi fick även välja ett valfritt plagg kostnadsfritt ur Maxomorras /Meyadays kollektioner.

Foto:Therese ( Lex & Logan)

Ett bamsetack till Malin & Eventolution , My garden home och inte minst Systrarna på Näset

Kvällens yngste gäst. Hans mammas blogg hittar ni här!

När kylan kom och skymningen föll, började vi dra oss hemåt. Ett bansetack till underbara Malin och Eventolution , My garden home och inte min Systrarna på näset för en fantastisk kväll! Så underbart att få komma iväg och träffa alla härliga influencers här i närområdet.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: