Utflyktstips i hemestertider

Hej vänner!

Kikar bara in lite kort för att tipsa om ett supermysigt utflyktsmål på den stora gröna ön i väst= Orust, nämligen Töllås fårgård Denna härliga oas ligger på norra Orust och som namnet antyder finns här får, men även andra djur såsom myskankor som har en värdefull uppgift att hålla de vackra odlingarna fria från mördarsniglar samt kaninerna Hugo och Hoppsan är av raserna fransk vädur och belgisk jätte.

Förutom att kika runt på odlingarna och djuren kan man både fika gott och köpa med sig lammkött och lammspecialiteter bl.a.

Vid vårt besök öste regnet ner, men vi kunde ändå sitta utomhus och fika under tak, där kaninerna var. De hade byggt ett så bra lösdrift för dem som vi blev sugna på att göra något liknande för våra härhemma. Fikan var otroligt god och allt var såklart hembakt och de som driver det verkar så fina människor.

Kan, som sagt verkligen varmt rekommendera ett besök på Töllås fårgård!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: