Semesterläge & event

Hej på er!

Nu blev det ett sådant där långt uppehåll igen, och med tanke på att jag tänkt vara mer flitig med mitt bloggande nu under semestern, så gick det ju sådär… Men nu så!

Semesterlunket är ett faktum och förra veckan skulle vi ju varit på semester i Kroatien, men det vet vi alla hur det blev med den saken. Istället har vi ägnat oss åt fixa i ordning på barnens rum, åkt på lite småutflykter och bara njutit av att få vara lediga tillsammans.

Denna veckan jobbar mannen, så jag är ledig med barnen och denna veckan ägnas åt läger med motorcrossen för vår son och lite sommarjobb för äldsta dottern och lillasyster får hänga lite med granntjejen. Inget hon har något emot! Senare i veckan ska jag på något som jag längtat efter och som ju är så mysigt. Nämligen ett event! Gulliga Malin aka Göteborgsmamman som sedan en tid tillbaka driver sin egna eventbyrå Eventolution har i samarbete bjudit in till event hos Systrarna på Näset. Ska bli galet mysigt att träffa alla härliga influencers man stiftar bekantskap med genom åren och roligast av allt är att fina D ochså ska med! Kan det bli bättre?! Nu till det krångliga, vad ska man ha på sig?! Hade vädret varit som på midsommar hade jag absolut tagit min sköna, lite halvlånga klänning, men det känns inte riktigt som klänningsväder på torsdag om man får tro på SMHI… Ja, ja, en sådan sak löser ju sig ochså som allt annat!

Nu börjar klockan bli sent! Ska upp ganska tidigt imorgon för att köra sonen + hans övernattande kompis till cross-lägret, så det är väl dags att ta kvällen nu.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: