Att fira med tårta

Hej där!

Nationaldagen som inföll som bekant i lördags firades härhemma som sig bör med jordgubbstårta! Jag är ingen mäster-tårtbagare, men eftersom jag däremot gillar utmaningar och gärna vill bli bättre på, i detta fall tårtbakande, så såg jag min chans!

Denna simpla, men goda gräddtårta var fylld med marsankräm och jordgubbssylt. Ibland är det enklaste ochså det godaste! Ett mål jag har på min bucketlist för detta år är att juste bli bättre på att baka tårta och kunna spritsa.

Tycker jag lyckats hyfsat med denna, eller vad säger ni?!

Jordgubbstårta är verkligen sommar för mig, sockerkaksbottnar fyllda med marsankräm & jordgubbssylt, täckt med nyvispad grädde och solvarma jordgubbar….mmm, så gott!

Får nog bli en liknande på Midsommarafton, tror jag bestämt!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: