Smart med Matsmart

Go’ fredagskväll!

Här sitter vi mätta och goa efter take away -middag. Kinamat! Inte så ofta vi kör på just takeaway, tycker ju så mycket om att laga mat själv, men ibland är det allt gott att få vara lite lat. Särskilt en fredagskväll.

Gissar att ni inte missat Matsmart Tjänsten där man kan köpa restpartier av snacks, dryck, godis, skafferivaror och mycket mer. Vissa grejer kan ha utgånget datum, men smaken eller kvaliteten är det inget fel på. Bra för miljön, sedan att det oftast är ganska mycket billigare än i dagligvaruhandeln är ju bara ett plus, eller hur?!

I denna leverans blev det lite smått och gott inför sommarens Picnickar, båtutflykter,altanhäng och mycket mer! Vill ha semester!

Lite småpåsar Lays-chips, perfekt på utflykter. Foxläsk, mycket billigare här än exempelvis på ICA . Juice för de som inte vill ha kolsyrat och en större påse chips, prefekt för altanhäng med grannarna.

Nu ska jag slita mig från bloggandet och höra om familjen vill kolla på film. Fortsatt trevlig fredag, alla!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: