Mateus porslin

Hej på er!

I takt med att sommarvärmen kom fanns inte riktigt tiden till att blogga, men nu så! ”Tack vare” att jag är hemma det där två symtomfria dagarna efter huvudvärk så hittade jag lite tid över till bloggen.

Har ni en särskild porslinsserie ni samlar på? Jag har Rörstrands Louise som min mamma samlat åt mig och som jag nog inte valt själv, men det är ganska praktiskt att ha en hel servis. När jag fyllde 30 började därför samla på Mateus , som enligt mig för snyggaste porslinet! En sväng in på Iems häromdagen gjorde mig påmind att jag villhöver lite mer:

Sååå sugen på dessa mindre ostronskålar! Det större Ostronfatet har jag redan dock. Kanske dax att börja fundera på man önskar sig när man fyller jämt om ca 2 månader.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: