Miracle in cell no 7

Go kväll på er!

En väldans kort jobbvecka här. Ledig igår, jobb idag och imorgon. Och sedan ledig igen i hela 4 dagar! Att en kan få ha det så bra?! Eftersom det snart är långledigt igen, som sagt och vädret kommer skifta finns det nog möjligheter till att kolla film. Jag vill därför tipsa om den omtalade och sorgliga turkiska filmen Miracle in cell no 7. Den handlar om en förståndshandikappad man och pappa som separerad från sin dotter då han blir oskyldigt anklagad för att ha dödat en högt uppsatt mans dotter. Från början är det en koreansk film som nu gjort succé i denna Turkiska version.

Jag såg den tillsammans med mina döttrar på 13 respektive 9 år. Det förekommer några enstaka blodiga scener och då fick de hålla en kudde för ögonen, annars en mycket vacker film med ändå mycket värme. Att den var såpass sorglig som alla sagt stämde, då tårarna rann på oss alla tre.

Kan verkligen rekommendera Miracle in cell no 7 . Den finns på Netflix.

Så här rödgråten var jag efter att ha sett filmen. Den lämnade ingen oberörd….

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: