I 22 år

Hej fina ni!

Måndag igen och veckans första dag. Sitter och njuter av de vackra rosorna min älskade man kom hem med i torsdags, som var en särskild dag för oss. Det var nämligen 22 år sedan vi bestämde oss för att det skulle vara vi två mot världen. Vi var ganska unga när vi träffades. Jag skulle fylla 18 och mannen 17. Bara barnen alltså! Men det är ju ett lyckat koncept , då vi älskar varandra och det finns ingen i hela världen jag skulle vilja spendera resten av mitt liv med! Vi är varandras motsatser och det är bara bra. Skönt att kunna mötas på mitten!

Mina favoritblommor i alla lägen; röda rosor!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: