Tisdagstrött & Gardintankar

Hej, kära ni!

Tisdag idag och jag är verkligen helt tok-trött! Varit mycket på jobbet då en avdelning på förskolan där jag jobbar, mer eller mindre helt saknade personal! Lägg till 19 energiska, men goa 3-5-åringar så har du min dag. Blev en hel del pusslande & trixande, men blir ju inte direkt någon pedagogisk verksamhet utan snarare barnpassning. Inte okej någonstans! Skäms nästan för att säga det, men det kändes nästan skönt att min dotter ringde från skolan för att bli hämtad då hon inte mådde bra, och jag fick gå från jobbet 2 timmar tidigare…

Hade flera härliga idéer om att fixa och plocka och ändra om lite hemma nu när jag ändå kom hem tidigare, men tror ni det blev något av det?!

Satte mig i soffan och slumrade en timme och sedan gick tiden och det var dags att laga middag. Har tyvärr kommit in i dåligt flow och därmed slarvat och lagt mig försent flera vardagskvällar och då blir man ju trött därefter. Idag riktigt jag längtar att få gå och lägga mig! Ska bara natta barnen först 🙂

Fönstrerna i matsalsdelen. Ganska nöjd med piffet där, men mindre nöjd med gardinerna. De är för korta. Har stört mig på det ett tag nu så det är väl dags att byta. Är ju nöjd med färgen dock, svårt, det där!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: