Tänk vad de betyder mycket för oss

Go kväll!

Som ni kanske förstått är vi en djurälskande familj och hemma hos bor det tre katter, fyra kaniner och fyra hönor.

I tisdags kväll kom inte vår ena katt hem och oron var ganska stor att något hänt honom. Jag lade upp en efterlysning i vår ö:s lokala fb-grupp om någon möjligtvis sett till honom, och min ena granne hade sett honom så senare på kvällen gick vi ut och letade utan resultat. Inför barnen försökte jag inte låta orolig eller nervös, utan sagt att han säkert kommer hem om några dagar. Sagt och gjort. Tidigare idag hörde vår äldsta dotter hur han skrek/pep utanför ytterdörren och utanför stod han, vår älskade lille Slug, som mannen/pappa C fick namnge för att han ens skulle få bo kvar ( lång historia, han är vår ena honkatts kvarvarande unge, de andra sålde vi efter 12 veckors ålder allt enligt regelboken.) Barnen skämde bort honom med mjukmat och han verkar ha saknat både oss och god mat.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: