Välkommen maj!

Hej på er!

Så var vi inne i Maj månad. Sista innan sommaren tar vid. Med tanke på de speciella omständigheter som råder och att vi helst ska hålla oss hemmavid, begränsa umgänge med andra osv. Så hoppas man ju att vi får en upprepning av den långa, varma sommaren 2018. Det året kom värmen andra helgen i maj och försvann i september. Ljuvligt! Allt blir så mycket lättare med sol & värme. Bara att njuta av sol, bad, båtturer,glass, svalkande drycker, grill under ljumma sommarkvällar… Ja,listan kan göras lång! Hur ser din drömsommar ut med tanke på rådande omständigheter?

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: