Glesa uppdateringar

Hej på er!

Här duggar dessvärre inte inläggen speciellt tätt, tiden och inspon har inte funnits riktigt.

Men,men näst sista dagen i april! Har inte denna månaden rasslat iväg?! Trots Corona-tider och mer tid hemma borde ju allt gå långsammare eller hur?! Hur känner ni i denna tid vi lever?

Evenemang efter evenemang ställs in och vi uppmanas vara hemma så mycket det går. Och sommarsemestern ska vi inte prata om. Vi är helt inställda på att till Kroatien kommer vi inte till i juni och Håkan Hellströms konserter flyttas fram ett år i tiden. Så hemester here we come! Får hoppas vi får en riktigt lång och varm sommar för då är mycket som löser sig när det gäller aktiviteter. Jag hade ju tänkt ta med barnen på en tripp till Stockholm när mannen jobbar i sommar, men det känns inte som ett alternativ så seg får bli aktiviteter hemma vid. Hoppas istället på många båtturer, utflykter i närområdet,grillmiddagar på altanen, sol och bad hela dagen lång, böcker, besöka jordgubbssjälvplock och sedan sylta och safta för glatta livet. Hur går era funderingar över denna stundande, lite annorlunda sommar?

Solnedgången sett från vår altan….

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: