Fredag (igen!)

Halloj på er!

Så var det fredag igen . Denna veckan rasslade iväg och vips så är det snart helg igen. Denna fredagen jobbar jag (är ledig varannan), men har ändå fredagsfeelings! Ska bli så gott att ta helg, åka hem fixa god middag och bara ha det gott med familjen. Denna helgen är som vanligt ganska oplanerad, men ganska skönt ändå. Tänkte städa och röja hemma och sedan kolla in lite sommarkläder på nätet till barnen. Är lite skeptisk till att åka till shoppingcentrum nu, så vi får shoppa lite hemma från soffan! Tänkte spana in HM, Zara och Next. Lite kul med plagg från olika kedjor. Varifrån handlar ni helst barnkläder? Nu ska jag dricka upp mitt té och återgå till jobb. 3,5 timme kvar innan jag kan ta helg.

Älskar de vackra solnedgångarna från vår altan! Hoppas det blir några i helgen med.

Kram & trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: