Finally Friday

Hej fina ni!

Hur mås det denna soliga fredag? Här har precis frukosten intagits framför Nyhetsmorgon och en ledig fredag framför fötterna. Härligt värre! Prins K är hemma med mig idag, då han blivit förkyld. Idag verkar han dock mycket bättre och i vanliga fall hade han fått återgå till skolan, men eftersom det är två symtomfria dagar som gäller får han vara hemma med mig idag med. Den här helgen som många andra helger framöver är mer eller mindre helt oplanerade, i dessa tider vågar man inte planera något, varken middagar, fikor med familj och vänner. Får hoppas det vackra vädret stannar och temperaturen höjs så man kan träffas utomhus istället. Nog om det! Fredag idag och barnen har önskat Tacos till middag. Mer fredag kan det inte bli! Vad ska ni äta? Nu ska jag dricka upp resten av frukosttéet & städa huset helgfint och klura på ett festligt fredagsmellis/fika till tjejerna när de kommer hem från skolan.

På vårt soffbord just nu. Älskar dessa krukor från DBKD, har två härhemma! Ljuslyktorna från Ittala respektive Hemtex & tänds om kvällarna.

Önskar er alla som kikar in en riktigt fin helg och njut av varandra & ledigheten. Vädret ser ju ut att bli fint ochså! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: