Vardag, but I love it!

Hej där!

Så vart det vardag igen, om än en kortvecka. För egen del en ännu kortare kortvecka , då jag är ledig på fredag. Idag när jag kom hem från jobbet hade jag sådan överskottsenergi att jag blev nästan lite förvånad över mig själv! Började att städa köket efter att mannen lagat middag, sedan plockade jag bort allt påskpynt och iordningställde till det vanliga i huset. Som om detta inte räckte satte jag på en maskin tvätt och vek ihop tvätt som vart torr.

Nu efter en skön dusch ska jag varva ner i soffan lite och planera resterande veckas middagar. Inspirationen är inte riktigt där när det gäller helgens middagar, men ni kanske har lite tips?!

Ingen middag, men dessa moccarutor bjöd vi på som fika på påskafton. Eftersom jag ville göra kakan lite påskig , färgade jag kokosen gul. Så enkelt om man vill pimpa till bakverken lite.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: