En ganska ovanlig påskhelg

Hej vänner!

Hur har ni det så här på sista dagen i påskhelgen? Här startade dagen med sovmorgon och en sen, god frukost eller snarare brunch. Sedan har dagen hittills gott lugnt och skönt tempo, försöker jobba undan med tömma tvättkorgen bl.a och även kolla vad som behöver köpas in när det gäller sommarkläder till barnen.

Men, som rubriken lyder så var ju påskhelgen minst sagt lite ovanlig. På påskafton kom min kusin med familj hit och vi grillade korv och lammkotletter på vår grillplats i trädgården,umgänge med social distansering , sedan kom regnet och barnen pep in och männen gick i. I garaget och vad gjorde jag och kusinen?! Jo, vi tog en långpromenad i regnet!

Senare när de åkt kom mannens bror och vi började fixa inför påskbuffén. Blev väldans gott om jag får säga det själv och resterna blev gårdagens middag.

Dukat för påskbuffé
Janssons frestelse är ett måste såväl som på Jul som Påsk!
Liksom hemtrillade köttbullar. Min man är en mästare på att göra goda köttbullar!

Igår hände inget särskilt bortsett från att det var premiär för prins K:s cross-skola. Var så spännande att se alla kidsen dundra iväg på sina hojjar! Idag blir det ingen påskmat & vi kör på med ytterligare en lugn hemmadag. Ha en fortsatt fin påskhelg! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: