Uppehåll & Glad påsk!

Hej fina!

Påskafton och pga Corona-viruset, har flera av våra påsk-planer blivit inställda. Inget att totaldeppa över,även om det såklart känns trist. Det är bara att tänka om. Idag skulle vi bjudit min kusin med familj på påskmiddag, men istället blir det grillat i vår trädgård och vi ses utomhus och håller avstånd. På kvällen ska vi äta påskbuffé själva med barnen och mannens bror/barnens farbror kommer och äter med oss. Blir mysigt det med. På buffébordet står det bl.a ägghalvor, Janssons frestelse, köttbullar,prinskorv,varmrökt lax och sill. Ska bli så gott!

Önskar er en fortsatt fin påskhelg! KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: