Eastertime

Hej Finisar!

Påsklovet har startat här nu & vädret ser ju ut att bli riktigt fint nästa vecka. Dessvärre jobbar både jag och mannen större delen av veckan, så vi får njuta de dagar vi får tillsammans hela familjen. Blir en lugn påskhelg, och om alla är helt friska får vi gäster i form av mannens kusin med familj på skärtorsdagen ( om jag får semester, vill säga) och min kusin med familj på påskafton. Vill bara påpeka innan ni drar för stora växlar att de bor i samma region som oss, och då ska det inte vara någon fara, trots Corona-tider. Eller, ja, de kan man ju aldrig veta, men det kan man ju inte med något nuförtiden.

Idag har jag och lilla A pyntat påskriset både på in -och utsidan. Blev så fint,så!

Önskar er en fortsätt fin lördag!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: