Lycka i en liten väska

Halloj på er!

Kalla mig ytlig materialist, men handen på hjärtat, visst kan väl ni ochså bli sådär barnsligt euforiskt lyckliga över en, för andra fullkomlig struntpryl?! Ett issue jag har är vackra väskor, gärna designerväskor . Jag äger ett fåtal, dock inte från de allra dyraste såsom Louis Vuitton, Chanel, eller liknande. Men Guess, Desigual och DKNY finns representerade. En väska vars print jag fullkomligt är såld på är danska By Marlene Birger, speciellt i färgställningen chocolate. Ivy purse -clutchen har jag varit sugen på ett bra tag. Ingen blev gladare än jag, när Zalando sänkte priset på den och jag klickade hem den direkt! Visst är den fin?!

Väskan har avtagbar axelrem så att man kan bära den som en clutch.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: