Färga kokos

Hej på er!

Blev visst några dagars bloggpaus. Jag har ambition att försöka uppdatera dagligen, men det känns som det är lättare sagt än gjort. Hur gör ni andra som bloggar? Hur lyckas ni ta er tiden att uppdatera dagligen? Jag förstår att flera av er kör med tidsinställa inlägg, vilket händer här med ibland. Ja, man får vara glad att man hinner ibland iaf!?

Nu över till något annat. Har ni tänkt på att man med väldigt enkla medel kan piffa till bakverk? Ett litet knep jag brukar köra med när jag bakar chokladbollar till kalas är att färga kokosen med hushållsfärg innan jag rullar bollarna i den. Enklaste sättet att färga kokosen är att blanda runt valfri hushållsfärg och kokos i en plastpåse så färgen fördelas hyfsat jämnt.

På sonens 11-årskalas i helgen serverades bl.a dessa gröna chokladbollar!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: