En nybliven 11-åring i familjen

Hej vänner!

Ledsen för dålig uppdatering, men vi har haft fullt ös med födelsedagsförberedelser & firande i helgen. Vår prins fyllde hela 11 år, inte klokt vad tiden rusar förbi! Känns inte som det var så värst längesedan han var nyfödd. Igår, lördag fyllde han år och vi hade kalas för släkten och grann/kompisfamiljen. Gästlistan krympte, med tanke på oro, inte konstigt i dessa Corona-tider. Barnens farmor, farfar två av farbröderna, faster och småkusinerna kom och firade med oss.

Vi bjöd efter K:s önskan på grillade hamburgare med goda tillbehör såsom, ost, tomat, sallad, bacon pommes m.m. Till fikat blev det en chokladtårta som jag kommer ge er receptet på framöver och lite annat smått och gott i kakväg. Inget ovanligt hemma på våra kalas.

Nu börjar klockan bli mycket och sängen hägrar här. Imorgon är jag ledig från jobb och har lite på agendan.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: