Frisörbesök & upp och ner nu

Hej fina ni!

Just nu känns det som hela världen är ett väntrum, där vi väntar på att Corona– faran ska blåsa över och allt blir som vanligt igen… Eller kommer det bli som det var?! Nej, jag tror inte det, men jag hoppas det kan komma något gott av det här. Vill förtydliga innan ni drar för stora växlar att jag är den sista att tycka det är bra nu. Tvärtom, allt känns så himla osäkert. Man får helt enkelt glädjas åt det man har och dem man älskar. Och att det faktiskt går mot ljusare tider och vår!

Något som jag ser väldigt fram emot i veckan är mitt efterlängtade frisörbesök! Minns inte när jag var där sist så nu är det verkligen dags. Färg/slingor och klippning står på agendan. Är sugen på att bli ljusare i håret igen, frågan är hur ljus och i vilken omfattning. Dessa bilder hittade jag på nätet och funderar på om det skulle passa mig:

Vad tror ni skulle passa bäst?! Nu är det dags att hoppa i säng. Börjar jobba redan kl 7:00.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: