Mysigt gratisnöje på hemmaplan

Hej där!

Corona-virusets framfart har lamslagit mer eller mindre hela världen och ingen är nog helt opåverkad av detta. För egen del vill jag mest vara inom hemmets fyra väggar med familjen och gå ut i världen först när det klingat av och vaccin finns. Jag inser dock att det ju inte funkar i praktiken. Däremot har vi hållit oss på hemmaplan denna helgen och njutit av en solig lördag! Vädret var himlans fint igår och gav en en lite strimma av hopp om vår, trots att kylan bet i kinderna. Vi packade mannens ryggsäck med pinnbrödsdeg, varm choklad, bullar, kakor,vatten, kaffekittel +kokkaffe, samt ved, morakniv och yxa och tog vår fyrhjuling med släp bort till andra änden av ön, där vi byggde en liten eldstad, gjorde upp eld, bakade pinnbröd, kokade kaffe över öppen eld och bara njöt av naturen och varandras sällskap. Så mysigt, så! Platsen vi var på var faktiskt delvis inspelningsplats för filmen Simon & ekarna.

Vad hittade ni på igår?!

KRAM

En tanke på “Mysigt gratisnöje på hemmaplan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: