Fössta tossdan i mass

Halloj på er!

Att det var ovan nämnd dag i förra veckan har nog få missat. Vi är ju egentligen inga smålänningar, men det ligger oss ändå varmt om hjärtat då vi har nära och kära därifrån. Tycker det låter så gulligt med Fössta tossdan i mass , då man ska mumsa massipantåta och dricka bäss (bärs/öl), kanske inte nödvändigtvis inte tillsammans 🙂 Hursomhelst vi ”hann” inte fira detta så jag bakade en massipantåta till efterrätt igår . Första gången jag bakade just denna sortens tåta från scratch. Inte så svårt egentligen och nu vill jag prova lite andra sorters tårtor. Tur att sonen fyller år snart så jag får anledning till mer tårtbakande.

Firade ni fössta tossdan i mass?!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: