Att shoppa hemma i soffan

Hej vänner!

Den här dagen har gått i ett och man har känt att man lever, på jobbet. Som vanligt alldeles för lite pedagoger i förhållande till barnantalet. Suck, ibland skäms jag över att behöva förklara för föräldrarna varför vi råkade missa ditten eller datten. Känns inte ok någonstans!

Tidigare ikväll behövde jag muntra upp mig lite och vad passade om inte lite netshopping?! Eller rättare sagt jag behövde ett par lite ljusare dressade byxor nu i vår och en kofta modell längre att ha svala sommarkvällar eller redan nu med ett par jeans och T-shirt för en vardagslook eller med finare byxor och en blus vid festligare tillfällen. Det är ju dock lite av ett lotteri att beställa kläder på nätet utan att ha provat! Jag har dock oftast haft tur och det har passat.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: