Clinic med Hearts & horses hästakademi

Hej där!

Den här helgen som gick försvann i ett naffs! Tjoff, så var det måndag och vardag igen. Att det gått så fort har nog att göra med att jag jobbade till 17 i fredags och började jobba kl 7:00 imorse. Lägg till en del inbokat och inga sovmornar så har ni min (korta) helg! Nu ska jag sluta var cynisk och istället berätta vad stora A, jag och ett härligt gäng från ridklubben gjorde igår. Jo, vi var på en Clinic. För er som inte är inne i hästvärlden och därmed kanske aldrig hört talas om just en Clinic ,kan jag berätta att det kort och gott är en lektion/undervisning där en person som är proffs inom området visar och undervisar för publik. Igår var vi på en Clinic som Heart & horses hästakademi stod för. Bakom detta företag återfinns ingen mindre än Sveriges främsta hästpsykolog Mikkel Oster, som tillsammans med sin fru driver Hearts & horses hästakademi, vars ambition är att ge alla djupare insikt i hästens psykologi och beteende. Mycket NH-inspirerat, vilket tilltalar mig. Vi fick även se när han lasttränade en ganska lättlastad häst och en lite svårare. Det är svårt att förklara allt han gick igenom, men jag rekommenderar verkligen alla hästbitna att gå på hans clinics. Ni lär inte bli besvikna! All info om Hearts & horses hästakademi hittar ni här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: