Grå dukning & mannen äntligen hemma igen

Halloj på er!

Hoppas ni har en fin lördagskväll. Skatterna kikar på Andra chansen Och vi sitter vi brasan ( i samma rum) och myser med ett glas rött. Älskar lugna lördagskvällar med familjen!

Nu är äntligen mannen i huset hemma från USA! Han har varit mer än efterlängtad och familjen är hel igen. Vi blev bortskämda med fina presenter. Han hade besökt en outlet och shoppat fina kläder till oss alla. Själv fick jag en stickad tröja i skogsgrönt från Tommy Hilfiger. Sååå fin!, tack älskling!

Tidigare ikväll firade vi hans hemkomst med god middag. Blev en klassisk pasta bolognese med färsk. Spaghetti , vitlöksbröd & parmesan. Ett glas rött till oss vuxna. Dukade lite extra fint med finporslinet och finglasen. Blev lite av ett grått tema på dukningen.

Har sagt det förr, men jag älskar verkligen vinglasen från Ittala som tomten kom med.

Om en liten stund är det läggdags för de yngsta och vi tänkte kolla ikapp Tunn is. Såå bra serie! Blir inte sent dock, då jag och stora A ska upp tidigt imorgon och köra ner till Kungsbacka för en hästclinic tillsammans med skönt folk från vår ridklubb. Må så gott fina ni!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: