Snart inte längre gräsänka

Hejsan hej!

Fredag idag och en dag närmre helg. Sååå skönt! Denna veckan har känts lång, då mannen befinner sig sedan 1,5 vecka tillbaka i USA i jobb. Det har gått bra under veckan även om vi fått ta hjälp av mor -och farföräldrar,inget fel i sig, men jag är sådan som till varje pris vill fixa vardagen själv och inte behöva be om hjälp. Missförstå mig rätt, jag tycker de är fantastiska som hjälpt oss och vad skulle jag gjort utan dem, men jag är lite av den där duktiga flickan, men ibland måste man ju släppa det lite. Inte helt lätt alla gånger!

Hursomhelst imorgon kommer han äntligen hem igen och ordningen är återställd! Jag har redan planerat att vi ska äta lite extra gott som alltid på helgen och kanske njuta av ett glas vin till maten. Mmm, längtar redan! Men först, jobb och sedan hem hämta lilla A som ska på kalas och senare på kvällen hämta hem henne, sedan börjar min helg på riktigt!

Vi på nyårsafton hos våra underbara grannar!

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: