Blogga, för vems skull?

Hej fina!

Jag vet inte hur det är med er andra som bloggar, men är ni inne och kollar andra bloggar? Jag är en frekvent bloggläsare som följer en handfull, både större och sådana som ”klassas”som mindre trots att vartannat inlägg är spons och samarbete. Jag har egentligen inget emot sponsrade inlägg, då man ju kan få tips om allsköns produkter och tjänster man inte trodde fanns. Själv har jag aldrig riktigt haft det drivet/tjatet att maila massa företag för att få en gratis Smakbox eller lotta ut en smartklocka från Explora eller något alla av de andra samarbeten man ser på Instagram och i bloggar.

Jag bloggar för att jag älskar att skriva och dela med mig av smarriga recept, inredningsinspo, men även låta er kika in en glimt av min vardag. Att jag dessutom älskar att fota gör att det bara till en bonus.

De större bloggarna jag följer inspirerar mig hela tiden och de mindre ger mig hög igenkänningsfaktor, även om man ibland förundras hur en del vågar bjuda på sig själva i allt i sina bloggar och använder bloggen till ett mentalt bollplank för att skriva av sig. Det är modigt av de att vara så utlämnande, men jag har en gräns. Jag är gärna personlig , men inte privat.

Hur resonerar du som bloggar eller läser bloggar?

KRAM

2 reaktioner till “Blogga, för vems skull?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: