Fettisdagen

Hej Finisar!

Galet att det blev vinter på västkustvis med blötsnö helt plötsligt. Jag som hade sett sååå fram emot vår, trots att vi inte är inne i Mars månad än!

Här har det varit en hektisk kväll med läxläsning och semlefika som belöning, Fettisdagen och allt! Mitt bästa recept på minisemlor hittar ni här All heder åt alla ensamstående föräldrar som faktiskt är det på heltid! Ni är mina hjältar idag! Eftersom maken är på jobbresa i USA ( åkte i onsdags) och kommer hem först på lördag, har jag ju roddat allt härhemma med middagar som ska slängas ihop, läxor som ska påminnas att göras samt förhöras, och allt annat däremellan… Ikväll gick nog inte titeln mother of the year till mig direkt, men det blev iaf bra igen i samband med läggdags. Och det är precis vad det är för den här mamman!

Kram & godnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: