Gothenburg horseshow dag 2.

Halloj! Idag blev det en riktig heldag på tema Häst! Tidigt imorse åkte vi in mot stan med våra goa grannar/vänner för att möta upp ytterligare en granne/vän & hennes dotter (som sovit på hotell) för att äta en smarrig hotellfrulle på deras hotell. Det fanns lite smått och gott för alla smaker! Deras löskokta ägg var perfekta! Hård vita och lite rinnig gula. Efter frukosten begav vi oss mot Scandinavium och Gothenburg horse show, som liksom i fredags bjöd på hoppning i världsklass & kul mässkikande (& lite) shopping. Stora A hittade äntligen en ridhjälm, då hennes gamla börjar bli för liten och för ett presentkort köpte hon ytterligare ett schabrak. Är det en hint till mamman & pappan om att någon gärna vill skaffa egen häst?! Lunchen intogs på PINCHOS , mer kul än gott, men jag tycker ändå det är hyfsat god mat där.

Så lyxigt med hotellfrulle!
Smarrigt med en (alkoholfri) drink på en söndag
Svamprisotton var god!

Nu kallar sängen för denna tröttmössa till mamma.

Godnatt & kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: