Helgen så här långt

Hej från soffan!

Blåser det och regnar sidled lika mycket hos er? Här har vi myst till det ordentligt med lite chips dipp och popcorn framför Mellon. Vänjer mig aldrig att fira helg själv med barnen! Mannen reste till USA i jobbet i onsdags och kommer hem om exakt om en vecka. Kanske inte så länge tycker ni och det är det ju inte egentligen.

Inte om man jämför med fiskarhustruarna här i Bohuslän för 100 årsedan vars män låg ute till havs i flera veckor och ibland dessvärre inte kom hem igen.

Den här helgen är uppbokad med Gothenburg horseshow . Igår var jag och stora A där tillsammans med hennes bästis i klassen och hennes mamma. Blev en hellyckad kväll med hoppning i världsklass & besök på Eurohorse -mässan. Kom hem med ett schabrak trots att vi inte har någon egen häst (än). Kul för tjejerna att kunna ha ett eget på ridskolans tävlingar. Prins K och lilla A sov över hos bästa farmor och farfar tills idag. Imorgon ska vi dit igen med bästa grannarna och lilla A ska få hänga med också.

Idag har vi haft en lugn förmiddag härhemma innan vi åkte på kalas till barnens lilla kusin som fyllt 4! En go’ tjej som charmar oss alla! Hon hade med sin mammas hjälp bakat den goda tårtan med jordgubbar och godis. Eftersom hennes föräldrar inte vill att deras barn finns med på bilder på nätet, så väljer jag att visa endast godsakerna och tårtan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: