Göteborg horseshow

Hallå där!

Idag börjar äntligen festen för alla hästälskare. Jag talar självklart om Göteborg horseshow . Vi har besökt detta, otroligt trevliga evenemang i ett par års tid. Inte så konstigt då större delen av familjen älskar hästar och ridsport. Visste ni att Göteborg horseshow arrangerats sedan 1977 och första gången världscupdfinalen i hoppning hölls så var det två år senare, alltså 1979. En lång tradition med andra ord. Själv besökte jag Göteborg horseshow ett par gånger som tonåring och det är så kul att numera få ta med sig sina egna barn på detta. I år har vi slagit på stort och bokat biljetter till två av dagarna. På fredagen ska vi dit med storas A: bästa kompis och hennes mamma och på söndagen får lilla A följa med och vi har sällskap av bästa grannarna och deras lika hästtokiga barn Annars har vi endast köpt biljetter för en dag, men i år blir det alltså två till min och stora A:s glädje. Samtidigt äger härliga Eurohorse mässan rum på svenska mässan. Trots att vi inte har någon egen häst (ännu) finns det mycket att spana in och shoppa! I år är vi på jakt efter en ny ridhjälm åt stora A och shortchaps åt lilla A samt något kul åt vår blivande medryttarhäst. Göteborg horseshow äger rum mellan den 19-23 februari.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: