House of Lola

Älskar House of Lolas sköna plagg!

Hej käraste ni!

Ikväll går House of Lola-visningen av stapeln hemma hos mig. Ett härligt gäng kommer hit på go’ fika och får se, klämma och kanske shoppa från senaste kollektionen som goa C visar. Gillar skarpt HOL, trots att prislappen är lite hög så det mesta av god och hållbar kvalité och alla blir snygga i dessa plagg, oavsett kroppsform. Jag har plagg i garderoben från HOL som jag köpte för ganska längesedan, men som jag fortfarande använder flitigt. Det säger en del….

Kollade lite på plaggen på hemsidan och dessa blev mina favoriter:


En härlig klänning och ett par våriga byxor. Hoppas de är lika fina i verkligheten och passar mig.

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: