Homemade & sportlov

Bästa & godaste jordgubbssylten gör du själv! Det är inte så svårt att koka sin egna sylt. I somras besökte vi en jordgubbssjälvplock och kom hem med flera hinkar av det ”röda guldet”. Resultatet blev flera burkar hemkokt jordgubbssylt och några flaskor saft.
Det går inte att jämföra hemkokt med köpt. Därför känns det extra lyxigt att kunna gå ner i matkällaren och hämta en burk hemkokt sylt till krabbelurerna.

Halloj tisdag!

Hur har ni det? Sportlov denna veckan, nästa eller nästnästa? Vi började vårt lov igår . Så skönt,så! Frisörbesök för två av skatterna och ridlektion stod på schemat igår.

Tyvärr har varken jag eller min bättre, äkta hälft ,tillika barnens far möjlighet att vara lediga hela veckan, men jag tycker vi lyckats få ihop det hyfsat ändå. Igår var jag ledig enligt schema och jobbar tisdag och fredag då jag tagit ledigt onsdag och torsdag för att kunna hitta på något mysigt med skatterna på lovet. Frågan är vad? Funderar på en tur till Göteborg och en sväng till världskulturmuséet , lunch och lite shopping kanske?! Eller en ”Roadtrip” till någon stad man sällan besöker? Du som läser detta kanske sitter inne med något tips?

KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: