Hej på er!

Nu säger jag tack och hej till Nouw och blir mer min egen lyckas smed! Som bekant har deras bloggtjänst strulat något enormt att jag och flera med mig valt att lämna och börja på en ny kula, och här är vi alltså nu! Några större förändringar än byte av plattform blir det inte. 

Jag kommer fortfarande blogga om mina stora passioner mat & och vackra ting, såväl till hemmet som till mig själv och familjen! Lite familjeliv mellan raderna finns med även här! Hänger ni med på min resa?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: